Sladke in slane palačinke.

Sladke in slane palačinke.

Palačinke so ena izmed najbolj priljubljenih jedi po vsem svetu, ki so zelo priljubljene ne le zaradi preproste priprave, ampak tudi zaradi neskončnih možnosti, kako jih aromatizirati in postreči. Ne glede na to, ali imate raje sladek zajtrk, sladico po kosilu ali okusno slano jed, so palačinke odlična izbira, ki nikoli ne razočara. V tem članku si bomo ogledali različne načine priprave palačink, od klasičnih sladkih variant do slanih kombinacij, ki bodo zadovoljile prav vsakega gurmana. Z nami odkrijte nove navdihe in recepte, ki jih bo vzljubila vsa družina!


Brusilni stroj Strend Pro, drobilnik, za žito, 1300 W

Brusilni stroj Strend Pro, drobilnik, za žito, 1300 W

Električni drobilec žit Strend Pro je namenjen mletju žitaric, stročnic, koruze, riža in drugih poljščin v moko, ki je namenjena krmljenju živali. Ima zelo močan motor z močjo 1,3 kW in zaščito pred pregrevanjem, kar zagotavlja visoko učinkovitost in zanesljivost. Zmelje lahko do 400 kg pridelkov na uro, kar zagotavlja zanesljiv vir krme za vaše živali.


Kako postaviti drevesa na vrt?

Kako postaviti drevesa na vrt?

Drevesa so ključni element vsakega vrta, saj zagotavljajo senco, zaščito in estetsko vrednost. Njihova pravilna postavitev lahko močno vpliva na celoten videz in funkcionalnost vrta. Tukaj je nekaj praktičnih namigov in nasvetov, kako pravilno razporediti drevesa na vašem vrtu.


Sezona pelargonij

Sezona pelargonij

Pelargonije, te čudovite rože z bogato zgodovino, prinašajo vrtom in notranjim prostorom šarm in eleganco. Vsaka sezona njihovega cvetenja je kot zgodba, ki navdušuje vrtnarje, vrtne centre in ljubitelje cvetja. Oglejmo si sezono pelargonij – od njihovega izvora do nege in gojenja.


Samozatemnitvene varilne nape

Samozatemnitvene varilne nape

Samozatemnitvene varilne nape predstavljajo revolucionaren korak na področju varnosti in učinkovitosti varjenja. Te sodobne varilne nape so zasnovane tako, da varilcem zagotavljajo znatno zaščito in udobje med njihovim delom. V tem članku si bomo ogledali njihove glavne značilnosti in prednosti.


Kako se pripraviti na sezono rasti in cvetenja

Kako se pripraviti na sezono rasti in cvetenja

Pomladni meseci za vrtnarje in vrtnarske navdušence prinašajo vrsto novih nalog in priložnosti. Po dolgem zimskem premoru se narava prebuja in čas je, da svoj vrt pripravite na sezono rasti in cvetenja. Tukaj je nekaj pomembnih spomladanskih opravil, ki vam bodo pomagala do lepega in zdravega vrta.


Baterijski razpršilec za hrbet 16L GARDELINE

Baterijski razpršilec za hrbet 16L GARDELINE

Se morate znebiti škodljivcev, plevela ali plesni na vrtu? Kjer nič drugega ne deluje, pršilo deluje, a kako ga brez težav nanesti tudi na večjo površino. Enostavno si lahko pomagate z baterijsko hrbtno škropilnico GARDELINE.


Zakaj pomagati pticam s postavljanjem ptičjih hišic?

Zakaj pomagati pticam s postavljanjem ptičjih hišic?

Ko se odločite postaviti ptičje hišice na svojem dvorišču ali vrtu, se morda sprašujete, kaj je tako pomembno pri pomoči pticam najti zatočišče. Morda se zdi to kot enostaven korak, vendar postavitev ptičjih hišic lahko lokalni populaciji ptic in celotnemu okolju prinese veliko koristi. Poglejmo, zakaj je tako pomembno podpirati ptice z ustvarjanjem primernega okolja za gnezdenje.


Kosilnica Worcraft CGT-S20LiSTA

Kosilnica Worcraft CGT-S20LiSTA

Skrb za travnik lahko postane časovno zahtevna naloga, toda z novimi tehnologijami postane ta delo učinkovitejše in preprostejše. Med najnovejša in najinovativnejša orodja sodijo akumulatorske kosilnice za travo, ki ponujajo kombinacijo moči in udobja.

Naslednji