Hladilna škatla, komplet 3 PRIMERO 32L + 11L + 2,5L

Hladilni box PRIMERO vsebuje tri posode s pokrovi.
Največja hladilna škatla v kompletu ima prostornino 32 litrov, srednja 11 litrov in najmanjša 2,5 litra. Ta je še posebej primeren za shranjevanje pijač, ki jih želite ohraniti hladne. V pokrovu te posode je nastavek, s katerim lahko preprosto točite ohlajeno pijačo.

Chladiaci box primero, set 3 ks - 32 L + 11 L + 2,5 L

Vse tri škatle so opremljene z izolacijsko plastjo PU pene, ki zagotavlja odlične izolacijske lastnosti in dolgoročno ohranitev živil na hladnem. To je glavna prednost teh škatel. Veliko cenejših modelov ima prostor med zunanjim plaščem in notranjo steno zapolnjen le z zračno režo – le to pa ni dovolj za dobro izolacijo.

Poleg tega sta pokrova dveh večjih boksov modelirana v obliki zasilnih mizic, ki ju lahko uporabljate na primer v avtu ali pri bivanju v naravi.Avtohladilnik Strend Pro, 2v1

Prenosni avtomobilski hladilnik je namenjen hlajenju hrane in pijače oziroma ohranjanju toplote. Priporočamo, da se živila pred odlaganjem v avtomobilski hladilnik dovolj ohladijo oz. da ostanejo hladnejši, oz. topel, ves čas deluje avtomobilski hladilnik. Ima 2 funkciji: ogrevanje in hlajenje. Izbrani temperaturni način je označen z zelenim ali rdečim LED indikatorjem. Prostornina hladilnika je 24 litrov.

Autochladnička Strend Pro, 2v1, 24 lit, 230V/12V, PUR izoláciaDobra ideja za konec - prinesite ohlajeno pivo ali sladoled kar domov

Thermomisa

Deluje na principu termovke, t.j. da najbolje opravlja svojo polno funkcijo približno 4-6 ur (če ne odprete pokrova), zahvaljujoč debeli plasti izolacije.

Ohranja arome, okus in hranilno vrednost hrane – izognete se pogrevanju hrane na štedilniku ali v mikrovalovni pečici. S tem preprečimo izgubo okusa in arome ter ohranimo prvotno hranilno vrednost jedi.

Okolju prijazno – brez pogrevanja hrane je mogoče prihraniti energijo in čas.