Pametno parno kopel s kompaktnimi dimenzijami lahko uporabljate na balkonu, na steni ali na vrtu. Enostavna montaža. Osnovni okvir vam omogoča enostavno premikanje parne posode. Prevleka je izdelana iz ojačanega polietilena, odpornega na UV sevanje z gostoto 140 g / m2. Ohranja rastline organizirane in pregledne s 5 policami na stenah. Rastline so enostavno dostopne skozi sredinsko odprtino, ki jo preprosto zvijete in zaprete. Material: PE kovinski prah, plastična PE folija - ø kovinskega okvirja: 16 mm - Dimenzije: 69 x 49 x 200 cm.

 
Mini žar Strend Pro Herrison P2011


Mini vrt je odličen pomočnik pri vzgoji presadkov, zelišč in ukoreninjenju cvetličnih potaknjencev. Primeren je za notranjo uporabo, na primer na okenski polici ali balkonu. Mini rastlinjak vključuje sadilnik za 36 presaditev in 1 plastično prevleko. Dimenzije mini pečice: 54,5x15x13 cm.

 
 
Pred setvijo je priporočljivo, da rastline predvzgojite v rastlinjakih ali šotnih ukoreninjencih, s čimer boste predvzgojili zdrave in močne rastline, pripravljene za spomladansko sajenje. V sadilniku lahko vzgojite 128 presadkov. Paket vsebuje 3 liste sadilnika. Velikost sadilnega prostora: 3x3x4,6 cm. Velikost celotnega korita: 27x52x4,6 cm.