Zajček z vozičkom

Keramična dekoracija MagicHome Zajček z vozičkom bo okrasil vsak vrt ali dvorišče. Z zajčkom posadite svojo najljubšo rožo. Okras izstopa tudi kot pisana posebna gredica med cvetjem in grmičevjem. Dimenzije dekoracije so 42x19x49 cm.Strend Pro Garden fontana

Solarna plavajoča fontana je polepšala ribnik, bazen ali ribnik. Pozitivno vpliva na dobro voljo, v vročih dneh pa služi tudi kot osvežitev za ptice. Napaja ga sončna plošča. Izbirate lahko med do 7 različnimi vzorci vode. Postavite ga na mesto, kjer je veliko svetlobnih žarkov.

Fontána Strend Pro Garden, ozdoba, solárna, plávajúca, striekajúca, 16 cm

Solarna mavrična svetilka

Dizajnerska solarna svetilka je sodoben dodatek vsakemu vrtu. Sončna plošča podnevi pretvarja sončno energijo v električno energijo, ki je shranjena v polnilni bateriji. Ponoči se luč samodejno prižge in porabi shranjeno energijo. Svetilka tako spreminja barve preko 4 LED diod in sveti s prijetno svetlobo. Dimenzije te plastične svetilke so Ø 30 x 73 cm.

Vrtna pergola

Kakovostna vrtna pergola bo lepo izstopala na vsakem vrtu. Pergola je odličen pripomoček za ljudi, ki cenijo elegantne in izvirne rešitve. Z postavitvijo več pergol v vrsto lahko ustvarite čudovito uličico in hkrati ustvarite edinstveno kompozicijo. Pergola je stabilna zaradi svoje trdne konstrukcije.