Škatla za ograjo RATOLLA

Praktična škatla za ograje iz trpežne plastike s strukturo, ki posnema tkanje ratana. Enostavno ga postavite na ograjo in uživajte v posajenem cvetju in zelenju, ki bo polepšalo vaš dom. Na sredini je razdeljen s pregrado - najširša ograja, na katero se lahko postavi, je 6 cm. Ima obliko kvadrata z dimenzijami 27,2 x 27,2 cm in višino 22 cm.

Viseči lonec RATOLLA

Viseči sadilnik, ki ga želimo predstaviti, je prav tako iz serije RATOLLA z značilnim ukrivljenim robom in teksturo, ki posnema ratan pletenino iz trpežne plastike. Ima premer 21,7 cm in višino 14,2 cm. Krasil bo vsak balkon, teraso ali paviljon. Za lažji dostop je v cvetličnem loncu zalivalna odprtina.

 

Gnojilo za BALKONSKO ROŽE v tabletah

Gnojilo za balkonsko cvetje Silva Tabs vsebuje vse osnovne elemente (NPK), druga pomembna hranila (Mg, Ca, S) in elemente v sledovih. Tablete se počasi raztopijo v zemlji in oskrbujejo rastline s potrebnimi hranili do šest mesecev. Sestava ustreza potrebam cvetočih balkonskih rastlin – skrbi za njihovo zdravje in lepoto. Tablete podpirajo tvorbo bogatega koreninskega sistema rastlin. Enostavna uporaba je tudi prednost. V lonec dodajte samo 1 tableto na 1 liter zemlje, tako da se korenine rastline ne dotikajo tablet. Optimalen čas gnojenja: od marca do julija. Pakiranje: 250 g (25 tablet / 10 g).Ostale cvetlične lonce in njihove dodatke najdete tukaj.