Vrtljivi obešalnik se prilega vrtu. Pri obešanju perila ni treba teči za perilom in zatiči, ampak obešalnik preprosto obrnite. Vendar pa je njegova pomanjkljivost, da ga ni mogoče uporabiti v slabem vremenu.
 
 
Zunanji rotacijski sušilni stroj z enostavnim odpiranjem in zapiranjem. Odporen na vremenske razmere, nerjavni, aluminij. Patentiran sistem vleka vrvi v stranice, vrvice so zaščitene pred dežjem in umazanijo. Ima tudi mehanizem za idealno izklop vrvice in dve luknji za trakove na vsaki roki. Po zaslugi sistema Easy-Lift (sistem gumbov) je vlečenje in izklapljanje kablov lažje brez upogibanja. Na njej se posuši do 6 pralnih strojev. Paket vsebuje plastično držalo za betoniranje in pokrov.
 
 
Druga možnost je uporaba balkona. Če pa želite uživati ​​med kavico ali prijetnim zajtrkom, je nujno uporabiti sisteme z valjalnimi ali vlečnimi sušilniki.
 
 
Sušilnik perila, viseč, samonavijajoč

 
Viseči sušilnik za perilo, 4-kabelski, zasnovan za obešanje v steno, belo-sive barve. Vrvice so samonavijalne, s samodejnim pomikanjem, tako da lahko vrvice enostavno zvijete in odvijete. Posebej primeren za majhne prostore, kopalnice ali balkone. Vrvice lahko izvlečete do dolžine 6 metrov in jih v poljubni dolžini zavarujete pred nadaljnjim odvijanjem ali previjanjem.
Vrvice se odvijejo s potegom za držalo. Ko odvijete na želeno dolžino, vstavite držalo s strani v obe sponki, pritrjeni na nasprotni steni. Blokirne zatiče v izrezih premaknemo proti robom ohišja sušilnega stroja. Zatiči morajo segati do roba izreza in ga popolnoma pokriti. S tem je sušilni stroj zavarovan. Odklepanje se izvede tako, da zatiče premaknete nazaj proti sredini sušilnega stroja. Nasprotno dosežemo previjanje nosilnih vrvic.
 
 
In kjer ni balkona, lahko uporabimo strop v kopalnici, kopalnici ali radiatorju.
 
 
Stropni sušilnik za perilo, perilo s kovinskimi sušilnimi palicami. Prečke so obešene na vrvice, ki se uporabljajo za posamezno krmiljenje palic, tako da lahko perilo obesite na višini glede na vaše potrebe. Stropni sušilnik je idealen za sušenje na balkonu ali v kopalnici.
  • kovinske palice so prevlečene s plastiko
  • dovolj dolge in močne vrvice (do 2,75 m višine stropa)
  • kakovostne plastične stropne letve za maksimalno izrabo prostora
  • na vsaki strani stropnega sušilnega stroja je priporočljivo pustiti rezervo 2-5 cm, saj lahko, če so posamezne palice polno zasedene s perilom, med izvlekom ali spuščanjem pride do majhne spremembe na strani
  • največja obremenitev enega bara približno 3 kg
 
 
 
Kovinski sušilnik za perilo, z udobnimi plastičnimi ročaji, ki omogočajo varno namestitev na radiator ali balkon, brez nepotrebnega napora.
  • teža: 0,5 kg
  • premer cevi: 12 mm
  • velikost v zloženem stanju: 52 x 37 x 2 cm
  • skupna dolžina vrvic: 3,5 m