Praktični otiralnik za rolete je odličen pomočnik. Zahvaljujoč tulcu iz mikrovlaken, ki je antistatično obdelan, zlahka ujamete ves prah in umazanijo. Lopatico lahko uporabljate tako suho kot mokro. Zahvaljujoč posebni konstrukciji lahko naenkrat očistite do 3 vrste žaluzij. Lopatica je izdelana iz trpežne plastike. Po čiščenju priporočamo, da prevleko vedno operete v topli vodi. Ker je snemljiva, jo lahko operete tudi v pralnem stroju.
 
 
Stari rebrasti radiator ima svoje prednosti in slabosti. Pri brisanju prahu vam je odlična pomoč dvojna krtača, s katero boste dosegli vsako rebro. Fleksibilna radiatorska krtača dolžine do 70 cm vam bo v pomoč pri čiščenju novih radiatorjev.
 
Brisača/mikro rokavica za prah 3v1
 
Tudi brisača v obliki rokavice je zelo pametna rešitev. Večnamenska mikrorokavica 3 v 1 za brisanje in poliranje različnih gladkih površin, kot so steklo, ploščice, barvane površine, pohištvo, avtomobilske karoserije ipd. Tkanino obrnite za 180 stopinj za dostop do naslednje možnosti. Izdelan je iz 80% poliestra in 20% poliamida.