Električni odganjalec glodalcev
 
Elektronski repelent učinkovit proti mišem, podganam in nekaterim vrstam insektov (mravlje, pajki, stenice). Oddaja ultrazvočne in svetlobne signale, ki negativno vplivajo na slušni in živčni sistem glodalcev. Tega zvoka ne slišijo ljudje ali nekatere domače živali. Ima velik vpliv na glodalce, saj poškoduje njihove osnovne življenjske funkcije in med njimi povzroča stres in živčnost. Glodalci prenehajo jesti, se razmnožujejo in sčasoma zapustijo ozemlje v dosegu strašila. Utripajoča lučka širi paniko med glodavci.
 
Gre za ekološki način, da se znebite glodalcev, brez uporabe kemikalij in strupenih živilskih pasti. Uporablja se v gospodinjstvih, pisarnah, garažah, skladiščih in drugih zgradbah. Največji učinek doseže po 20 dneh. Poraba je 7 W in napajanje 220 V. Primerno za en prostor s površino do 160 m2. Popolna rešitev za težave z glodavci.
Tiho ultrazvočno strašilo miši na baterije
Ta ultrazvočni odganjalec glodalcev s 6 baterijami je popolnoma tih. Zvoki so za ljudi neslišni, zato je idealen za pisarne, kleti, manjša skladišča, garaže. Njegova efektivna površina je 100 m2, življenjska doba baterije je približno 6 mesecev. Dimenzije naprave so 185x88x31mm.
Tiho ultrazvočno strašilo miši za avto
 
Ultrazvočni odganjalec miši, podgan, kun, podlasic in drugih škodljivcev za avtomobile ima napetost akumulatorja 12V. Ne moti običajnih elektronskih naprav, kot so avtoradii in podobno. Samodejni vklop in izklop deluje na podlagi spremljanja in vrednotenja napetosti baterije.
Te in podobne izdelke najdete v naši ponudbi tukaj.