Škarje za travo in grmičevje se uporabljajo za obrezovanje trate, kjer drugače ne morete doseči s kosilnico. Pomagali bodo na primer okoli pločnikov ali dreves. Številne vrste teh škarij nudijo tudi prednost 360-stopinjskega vrtenja ročaja, kar vam omogoča, da z njimi dosežete kote. Akumulatorske škarje za travo odrežejo dano rastje - ne pokosijo ga. Je bolj nežen način košnje trave, saj konice ne porumenijo zaradi cepljenja stebel.
 
- Ergonomski ročaji proti zdrsu za izjemno udobno in enostavno uporabo
- zaščitni lok v spodnjem ročaju služi kot zaščita med rezanjem
- rezila s površino proti prijemanju.
 
 
Parametri
Dolžina (mm): 400
Teža (kg): 0,3
Ročni menjalnik: št
Teleskopski ročaj: št
 
Nožnice Worcraft WPGT306, na trávu, 7.2V, Li-ion 1.3Ah
Akumulatorske škarje Worcraft WPGT306 so primerne za košnjo trave in grmovja na manjših površinah, ob robu zelenic. Z nastavkom za obrezovanje grmov jih lahko uporabimo tudi za oblikovanje grmov in striženje robov. Zagotovo bodo našli svojo uporabo na vsakem urejenem vrtu ali dvorišču. Škarje napaja integrirana, neodstranljiva Li-ion baterija s kapaciteto 1.300 mAh, ki omogoča čas delovanja 40 minut. Polni se 3-5 ur s polnilcem priključenim na vir napetosti 230 V.
 
 
Nastavek za košnjo trave vsebuje 83 mm dolgo rezilo. Nastavek, potreben za obrezovanje grmovja, je opremljen z rezilom dolžine 135 mm. Največji premer reza, ki ga je mogoče narediti, je 6 mm. Število vrtljajev v prostem teku doseže 1.100 vrt / min. Prednost je zagotovo teleskopska palica, ki je nastavljiva po višini in se tako prilagaja višini uporabnika.
 
 
Vsebina paketa:
  • Akumulator
  • Polnilec
  • Nastavek za obrezovanje grmovja
  • Nastavek za košnjo trave.
 
Parametri
Dolžina / širina palice: 110 / 73 mm
Dolžina rezila za puše: 135 mm
Dolžina rezila trave: 83 mm
Dolžina reza: 110 mm
Čas polnjenja (h): 3-5
Čas delovanja: 40 min
Kapaciteta baterije: 1.300 mAh
maks. premer reza: 6 mm
Napetost (V): 7,2
Vrsta baterije: Li-ion
Vrsta napajanja: neodstranljiva baterija
Število vrtljajev v prostem teku: 1.100 min<sup>-1</sup>